Bo i Smultronboda

Bo en vecka eller några dagar i lantlig 1900-talsstil. Här bor du nära naturen på en levande fårgård. Utforska bygden eller låt helt enkelt lugnet slå rot.

Priser

Hel vecka: 4500 kr
3 dagar: 2500 kr
Dag: 900 kr  Boka din vistelse

"Två rum och kök"

På ovanvåningen i gårdens mangårdsbyggnad finns vår "lägenhet" som du kan hyra. Sovrum, vardagsrum med skön bäddsoffa och kök med plats för fyra personer att umgås. Dessutom egen balkong och självklart full tillgång till trädgården.

Lägenhetens rum och möjligheter.

Camping

Runt "stora vita huset" här på fårgården finns en stor vall som vi kallar "Trädgår'n". I hagen finns några fruktträd och den betas av fåren under delar av året.

Ni är välkomna att campa här – med husvagn, husbil eller tält.

Platsen & faciliteterna.

Bokning och tillgänglighet

Lägenheten är tillgänglig för korta och längre semestrar. Se kalendern för exakta dagar du kan boka.

Boka och få mer info via Björn på 076-882 15 10 eller bjorn@smultronboda.se.

Bokningsinfo & villkor.

Vi på gården

På släktgården bor Eva Lis och Krister och deras barn Teodor och Elvira. Anders, Anna-Karin och andra i släkten är också involverade i verksamheten. När du bor på gården kommer du säkerligen träffa på några av oss, men du har självklart möjlighet att själv välja när vi möts.

Om oss och vårt sätt att leva.

Huset

Gårdens "stora vita hus", som lägenheten ligger i, byggdes under mitten av 1800-talet. Ingen i släkten bor längre i huset utan det används till uthyrning och kaféverksamhet. Att vandra runt i huset är något av en tidsresa – här finns inredningsdetaljer från hela 1900-talet.

Husets rum och trädgården.

Aktiviteter

Både här på gården och i bygden finns det mycket att göra. Utforska våra vackra naturplatser, följ med EvaLis ut på stängselgenomgång eller ta en tur i bygden. Ja, om du inte väljer att bara slappna av och "bara vara"...

Aktiviteter i och runt Smultronboda.

Boka och få mer info via Björn på 076-882 15 10 eller e-post!